Мінагрополітики, Держпродспоживслужба, проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в України» та платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» запрошують усіх бажаючих взяти участь у безкоштовному навчальному курсі «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», який стартує 1 червня.
Про це інформують в головному управлінні Держпродспоживслужби у Черкаській області.
Курс розрахований на представників бізнесу, фахівців державного сектору в харчовій галузі та звичайних українських споживачів.
Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:
що таке нове харчове законодавство України;
що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
хто такі оператори ринку;
що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
що таке НАССР та як його правильно читати.
Залишити відповідь