ЗАБОРГУВАЛИ ЗА ТЕПЛО? НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ! ВИХІД Є!

Про компанію

ТОВ «Сміла Енергоінвест» – інноваційне комунальне підприємство в Україні. Основна мета – забезпечення населення та організацій м. Сміли якісними та надійними послугами централізованого теплопостачання.
Послугами ТОВ «Сміла Енергоінвест» користуються більш ніж 90 відсотків населення міста, а також 540 підприємств та організацій.
Підприємство прагне постійно вдосконалювати виробництво та надання якісних житлово-комунальних послуг.

Заборгували за тепло? Не зволікайте, звертайтеся! Вихід є!

Якщо у Вас є борг за комунальні послуги і Ви не знаєте як його сплатити, то саме час зайнятись його реструктуризацією.
Реструктуризація боргу – це можливість для людей (які в силу різних обставин не змогли вчасно розрахуватися і не можуть позбутися боргів) підписати договір про поступове погашення цих сум. Ви зможете сплачувати борг без занадто великого навантаження на сімейний бюджет.
Якщо Ви не маєте потрібної суми, щоб оплатити всю заборгованість одразу, можете оплачувати поступово, невеликими частинами, але щомісяця протягом визначеного терміну, за умови повної сплати поточних рахунків за теплопостачання.
Щоб не накопичувати борги, варто зробити лише один крок – звернутися до ТОВ «Сміла Енергоінвест» та укласти договір на реструктуризацію заборгованості.

Коментар фахівця

Часто, коли виникає проблема з оплатою заборгованості, споживачі не знають, як її вирішити. На наше прохання ситуацію коментує керівник відділу збуту і теплової інспекції ТОВ «Сміла Енергоінвест» Світлана Шинкарюк:
– На підприємстві ми з розумінням ставимося до проблем наших споживачів і пропонуємо укладати договори на реструктуризацію. Адже бувають різні життєві ситуації і ми завжди йдемо назустріч. Коли виникає подібна проблема, ми пропонуємо споживачам, у яких виникли труднощі з оплатою заборгованості, укладати з підприємством договори на реструктуризацію боргу.
Для цього потрібно підійти в абонентський відділ по вулиці Тимірязєва, 2, при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво на право власності та технічний паспорт на квартиру. Обов’язкова умова для укладення договору про реструктуризацію – оплата 30 % від суми боргу. Іншу частину заборгованості можна оплатити частинами протягом 6 місяців.
Та все ж не чекайте і не накопичуйте борги. Безвихідних ситуацій не буває. Звертайтеся до нас, і ми завжди допоможемо.
Звернутися до теплопостачальної організації «Сміла Енергоінвест» можна за телефонами, які вказані на квитанціях за тепло, та отримати кваліфіковані відповіді на всі запитання.

Для укладання договору про реструктуризацію необхідно:
1. Звернутися до абонентського відділу ТОВ «Сміла Енергоінвест» за адресою: м. Сміла, вул. Тимірязєва, 2;
2. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код і документи, що підтверджують право власності (оренди) на житлове приміщення, та технічний паспорт;
3. Споживач звертається із заявою, в якій зазначає суму боргу та термін для сплати заборгованості;
4. На підставі заяви укладається договір реструктуризації, виконання умов якого є обов’язковим для сторін договору.

Гаряча лінія працює для Вас

ТОВ «Сміла Енергоінвест» відкрите до діалогу. Робота «гарячої лінії» триває.
Якщо Ви маєте питання, якщо не задоволені якістю обслуговування – звертайтеся! Ми проконсультуємо, надамо повну відповідь про суми оплат, про необхідні документи, про реструктуризацію заборгованості та інше.
Кожний дзвінок на «гарячу лінію» реєструється і питання споживачів оперативно вирішуються.
Телефон «гарячої лінії»: 5-07-37
Телефон диспетчера: 4-60-78
Центральний офіс: вул. Тимірязєва, 2, тел. 4-82-79, 4-61-02

Абонентські відділи:

  • вул. Свердлова, 94, тел. 4-11-07; 
  • вул. Леніна, 37А, тел. 4-60-08.
Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.