ДП «Оризон-Навігація»: досвід і перспективи

ДП «Оризон-Навігація» відзначила у березні цього року своє 19-річчя. Підприємство професійно виконує надскладні замовлення зі створення та виробництва апаратури для користувачів супутникових навігаційних систем ГЛОНАСС/GPS.

З року в рік зростає складність поставлених завдань, – розповідає директор ДП «Оризон-Навігація» Віктор Майструк. – Тільки завдяки самовідданій праці колективу ми вчасно і якісно виконуємо замовлення, від яких залежить імідж нашого підприємства.
За словами Віктора Івановича, підприємство володіє науково-технічним потенціалом, необхідною виробничою базою, підтримує зв’язки з науковими інститутами та вищими навчальними закладами, працює в умовах прогнозованості і планованого розвитку виробництва, успішно вирішує багато завдань в інтересах України і пишається своїми фахівцями, які здатні виконати надскладну роботу.
Віктор Іванович очолює ДП «Оризон-Навігація» з жовтня 2012 року. Досвід роботи директора такий, як і багатьох інших працівників підприємства «Оризон-Навігація» – більше тридцяти років у галузі розробки і виробництва.
– Для цієї роботи потрібні висококласні фахівці, – додає заступник директора з виробництва Володимир Мотирьов. – Монтажники і регулювальники складної апаратури найвищих розрядів. Саме в руках цих людей доля замовлень. Звичайно, результат залежить від узгоджених дій всього колективу: роботи конструкторів, економістів, технологів, інших фахівців підприємства.
Взагалі, ДП «Оризон-Навігація» збережено зусиллями колективу. Підприємство, яке нині є лідером у своїй галузі, було створене на «уламках» колись потужного радіоприладного заводу і об’єднало найкращих спеціалістів – високоінтелектуальних, професійних, досвідчених, у хорошому сенсі, фанатів своєї справи.
Навігаційні прилади, які виготовляє підприємство, використовуються в різних галузях народного господарства України, а конструктори під керівництвом головного конструктора Ігоря Сухобруса постійно створюють нові зразки.
Споживачі цінують високу якість апаратури, яка, за твердженням заступника директора з якості Людмили Сидоркіної, забезпечується відповідністю системи менеджменту якості ДП «Оризон-Навігація» міжнародному стандарту серії ISO 9001:2008.
Свої досягнення колектив підприємства в 2012 році представляв на виставці «Авіасвіт ХХІ», а в 2013 році – на авіаційно-космічному салоні МАКС-2013, у складі об’єднаної експозиції ДК «Укроборон­пром».
Загалом, як зазначає заступник директора з маркетингу Сергій Терехов, апаратуру ДП «Оризон-Навігація» відрізняє її здатність працювати з декількома супутниковими навігаційними системами, відповідність сучасним стандартам, надійність, точність, підвищена стійкість до зовнішніх впливів і перешкод, а також забезпечення всіх потреб замовника.

Влас. кор.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.