На Смілянщині крадіжки кабелів не припиняються

З початку року Смілянським міським відділом міліції зареєстровано більше 30 випадків крадіжок кабелю, що належать Інтернет провайдерам та організаціям, що надають послуги трансляції ТВ й телефонного зв’язку.
Фрагменти кабелю довжиною від 25 метрів до 150 метрів вирізають і намагаються в подальшому продати. Зловмисники, котрі були затримані правоохоронцями, зізнаються, що спочатку викрадали кабель, потім різали його на дрібні відрізки, обпалювали, щоб позбутися ізоляції та здавали на пункт прийому металобрухту. Такими діями були завдані збитки не тільки державі та організаціям, що надають послуги по проведенню ТВ та Інтернету, а й звичайним пересічним смілянчанам, котрі залишаються без засобів комунікацій.
Шановні громадяни! З метою попередження та недопущення подібних крадіжок, просимо Вас звертати увагу на відкриті підвали та горища, де може проходити кабель, або підозрілих осіб, які заходять на дахи та у підвали Ваших будинків. Якщо Ви помітили осіб, що вчиняють злочин, або ж ознаки що свідчать про його вчинення негайно телефонуйте на номер 102. Нагадуємо, що за неправомірні дії правопорушники мають перспективу опинитися в місцях позбавлення волі на строк до 5 років.

Пррес-служба Смілянського МВ УМВС
України в Черкаській області

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.