У Смілі оперативники затримали наркоторговку

Як інформує прес-центр УМВС України в Черкаській області, підібравши клієнтів з числа наркозалежних осіб, жителька Сміли налагодила власний незаконний бізнес – постачала клієнтам наркотик за добре спланованою схемою. Завдяки проведеній роботі працівникам міліції вдалося вивести зловмисницю на «чисту воду».

Співробітникам сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Смілянського міськвідділу надійшла інформація, що на території міста здійснюється збут наркотичних речовин. В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що до збуту тяжких наркотиків причетна 29-річна місцева жителька, яка вже притягувалась до кримінальної відповідальності за те, що надавала своє житло для виготовлення і вживання наркотиків.

Асортимент у зловмисниці був розширений – крім ацетильованого опію, клієнт міг замовити ще й порошкоподібну речовину – «амфетамін». Завдяки оперативно-технічним можливостям правоохоронці задокументували перший факт збуту, під час якого жінка продала ацетильований опій. Інформацію за даним фактом працівники міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження.

Впродовж ще декількох днів правоохоронці провели чергову оперативну закупку, в результаті якої «на гарячому» затримали жінку-наркоторговця. Під час затримання в неї були вилучені мічені грошові кошти, які вона отримала за проданий наркотик, та ще один завернутий у фольгу згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. В присутності свідків всі речові докази було вилучено і направлено для дослідження, а підозрювану особу доставлено до міськвідділу міліції. Зрозумівши, що правоохоронці мають достатньо доказів, зловмисниця зізналась у вчиненому. Розповіла, що в коло її клієнтів входили наркозалежні особи. Отримавши від них «замовлення», залишала товар у певному місці, після чого зустрічалася з покупцями. Отримавши від них кошти за отруту, вказувала на її місце знаходження.
По даному факту слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Жінці оголошено про підозру. Наразі проводиться перевірка

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.