Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою

5416.01.2019 року о 10-00 годині  у малому залі міськвиконкому за адресою: м.Сміла, вул.Незалежності,37 буде проведено конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою.

І. Землеустрою підлягає земельна ділянка,  на якій розташована нежитлова адміністративна будівля площею 1620,2 кв.м з замощенням (під’їзними шляхами), що знаходиться за адресою: м.Сміла, вул.Ржевська,9/9 та перебуває на балансі управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Орієнтовний розмір земельної ділянки: 0,7га.

2. Мета проведення  робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою погодження меж земельної ділянки з суміжними землекористувачами; закріплення меж земельної ділянки межовими знаками; проведення робіт із присвоєння кадастрового номера; погодження та затвердження документації із землеустрою у встановленому порядку.

ІІ.  1. Перелік документів, які необхідно одержати в результаті проведення робіт із землеустрою: документація із землеустрою, погоджена та затверджена у встановленому порядку; позитивний висновок державної експертизи документації із землеустрою; витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці; технічний паспорт земельної ділянки. 

2. Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради: конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, на якому крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. 

До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою, належать:

  • заява про участь у конкурсі  з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатку 2 Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням виконавчого комітету Смілянської міської ради від 26.04.2012 №204);
  • копія документів, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків  та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті;
  • копії установчих  документів  претендента та довідки про присвоєння йому  ідентифікаційного  коду  за  ЄДРПОУ  (для претендента – юридичної особи);
  • копії сертифікатів претендентів;
  • копії сертифікатів працівників, які будуть залучені для виконання робіт (для юридичної особи);
  • письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності);
  • проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і  матеріалів,  які  будуть представлені за результатами виконаних робіт;
  • згода  на  обробку  персональних  даних  –  для фізичних  осіб – підприємців – претендентів на участь у конкурсі з відбору  виконавців  робіт  із землеустрою.

3. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

4. Конкурсна документація приймається до по 09.01.2019 включно за адресою: м.Сміла,  бульвар графа О.Бобринського,2,  каб.№34.

5Контактні телефони: 4-20-34 (управління економічного розвитку).

Джерело: офіційний сайт Смілянської міської ради

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.