У Черкаському районі затримали смілянина, який викрадав велосипеди

veluku_1В одному із сіл Черкаського району зловмисник викрав за один день три велосипеда, два з яких продав. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження, інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції протягом дня звернулись три заявника, які повідомили про крадіжки їх велосипедів. Отримавши опис викрадених велотранспортів, правоохоронці розпочали пошуки ймовірного крадія. Відпрацьовуючи прилеглу територію до місць вчинення кримінальних правопорушень, правоохоронці на одній із вулиць помітили чоловіка, а поряд із ним велосипед, який за описом співпадав із викраденим. Чоловіка було доставлено для дачі показів до відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 48-річний чоловік проживає в Смілы та раніше вже притягувався за вчинення крадіжок. Слідчим розповів, що на злочин пішов заради власної наживи. Два велосипеда встиг вже продати, а гроші витратити на власні потреби.

За вказаним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.