У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відбулися кваліфікаційні пробні роботи за підсумками навчання у ІІ семестрі учнів групи №14 за професією «Кухар».
В процесі проведення перевірних робіт учні проявили гарні теоретичні знання та практичні навички. Перелік винесених на відпрацювання страв повністю охоплював програму професії Кухар 4 розряду.
У роботі учні дотримувалися технології приготування страв, здійснюючи необхідні розрахунки сировини та користуючись нормативною документацією.
Вони вміло та правильно використовували наявне у кухні-лабораторії технологічне обладнання, виробничий інвентар, інструменти, посуд для відпуску страв, дотримувались вимог безпеки праці, виробничої санітарії та особистої гігієни. Учнівські роботи були оформлені згідно сучасних вимог.
Загалом результат виконаних робіт відповідає середнім якісним і кількісним показникам кухаря четвертого розряду, інформує-прес-центр навчального закладу.
Залишити відповідь