Смілянська молодь вшанувала визволителів міста

IMG-97b6e8f8a0eb83faa9b917d14fe96386-V (2)Наприкінці січня  1944 року  було повністю звільнено великий промисловий і залізничний центр Черкащини – Смілу. Більше двох із половиною років над містом на Тясмині висів чорний фашистський морок. Але мешканці міста чинили героїчний опір німецькій навалі.

Сьогодні жителі міста  відзначають 74-ту річницю визволення Смілянщини від фашистських загарбників.

У державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» викладач історії Одородько Олена Василівна провела тематичну лінійку до дня визволення міста Сміла. Метою заходу було – наголосити на тому, що треба зберегти  все те,  що ми маємо,  пам’ятати про минулі героїчні події, радіти миру  і спокою  в рідному місті, не забуваючи про події на Сході України.

Учні взяли участь у конкурсі малюнків «Сміла непереможна», що організував відділ молоді та спорту  управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради.

29 січня учні навчального закладу поклали квіти до братської могили  і вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.  Цього ж дня учні мали змогу переглянути виставку  книг про Смілу, про видатних людей «Сміливі зі Сміли»  в бібліотеці навчального закладу.

Прес-центр Смілянського ЦППРК

IMG_20180124_123417 (2)

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.