Смілянське об’єднане управління ПФУ Черкаської області звітує про ведення електронних реєстрів

Протягом ІV кварталу 2016 року до управління надійшло із Смілянської ОДПІ в ГУ МДЗУ в Черкаській області 3229 місячних звітів, із них у жовтні за вересень 2016 р. – 1074, у листопаді за жовтень 2016 року – 1076, у грудні за листопад 2016 р. – 1079, це на 97, або на 3,1% більше в порівнянні з ІІІ кварталом 2016 р. (3132). До системи персоніфікованого обліку в середньому надходило 16335 відомостей по застрахованих особах щомісяця.

Для уникнення помилок страхувальниками при формуванні та поданні звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та забезпечення внесення достовірних персоніфікованих відомостей протягом ІV кварталу 2016 року проводилася робота про інформування страхувальників щодо виявлених помилок в звітності. Найбільш розповсюдженими помилками при формуванні звіту з ЄСВ є некоректне відображення нарахування заробітної плати за попередній період.

Для забезпечення функціонування реєстру застрахованих осіб Державного реєстру на належному рівні та уникнення некоректного відображення в звітності відомостей про застрахованих осіб проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота зі страхувальниками. Так, протягом кварталу було розповсюджено 200 буклетів та пам’яток, проведено 2 виступи в трудових колективах, крім того, розміщувалася інформація на сайті (6) та стендах управління (10).
Протягом кварталу 2016 року виявили бажання зареєструватись на веб-порталі електронних послуг 134 користувача.
З початку впровадження свідоцтв про загальнообов’язкове державне соціальне страхування (як єдиного для всіх видів соціального страхування документа суворої звітності) органами Фонду видано 38520 страхових свідоцтв. Станом на 01.01.2017 р. на тимчасовому зберіганні свідоцтва відсутні.
Спеціалістами сектору систематично здійснювався аналіз інформації щодо виявлення порушень законодавства з оплати праці згідно переліку страхувальників, які нараховують заробітну плату меншу законодавчо встановленого мінімального розміру, сформованого на центральному рівні. Протягом кварталу проаналізовано 5065 застрахованих осіб по 1182 страхувальниках.
За інформацією Смілянського об’єднаного управління 
ПФУ у Черкаської області
Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.