Родина Брижатих: щастя – у міцній родині та улюбленій роботі

bryzhatabryzhatyjОдним із ровесників вулиці Котляревського, що в Малій Яблунівці, є Анатолій Калинович Брижатий, він із когорти її найстаріших жителів. Разом із 80-річним ювілеєм вулиці відзначив 29 вересня своє 80-річчя і Анатолій Калинович. Доля сім’ї Брижатих вже більш ніж 30 років пов’язана з цим мікрорайоном міста, зводили житло тут у 1970-80-х роках, тут живуть і нині.

На запитання, у чому для вас є щастя, Анатолій Калинович гордо відповідає:

– Щастя – це 54 роки в міцному шлюбі та в роботі, яку щиро любиш.

Свого часу, після закінчення Одеського залізничного технікуму Анатолій Брижатий працював 15 років у відділі робітничого постачання, а по- тім майстром вагонного депо. Дуже любив свою роботу і був щасливий цим, розповідає він.

Дружина, Лідія Іванівна, 42 роки пропрацювала медичною сестрою в приймальному відділенні ЧОПЛ. Щаслива вибором професії, бо закохана в неї. А ще розрадою та щастям вважає свою родину.

– Для мене щастя – це діти та внуки, – говорить вона.

Подружжя Брижатих має двох синів – Сергія та Юрія. Молодший, Юрій, як і батько, працює на залізниці – в локомотивному депо. Синів виховали, тепер радість приносять внуки, яких у родині троє.

Із задоволенням пораються Брижаті на садибі. Як співається в щедрівці, «у цьому дворку, як у вінку». Влітку квітують майори, вищі людсько- го зросту, пишні та пухнасті, а поруч чарівні троянди, лілії. Біля криниці звисають пишні кетяги калини. Весь двір обплетений виноградною лозою, яка ще донедавна чарувала важкими гронами. Все в цьому дворі пройнято великою любов’ю, щастям та злагодою.

Валентина ЛОПІНА,

голова кварткому №23

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.