Лісівники Черкащини представили результати своєї цьогорічної роботи

лісиПопри воєнний стан лісівники Черкащини ефективно працюють, виконують усі поставлені завдання, сприяють посиленню обороноздатності країни, допомагають ЗСУ.

Про це свідчать основні показники господарсько-фінансової діяльності та результати роботи.

Як повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, завдання з висаджування лісів у межах програми «Зелена країна» виконали всі лісогосподарські підприємства. Загалом висаджено 5,3 млн шт. сіянців. Лісові розсадники висіяно на площі 16 гектарів, де зростає 7,7 млн сіянців лісоутворюючих порід.

Для захисту лісів від пожеж у держлісгоспах функціонують 26 лісових пожежних станцій, 33 автомобілі, 18 пожежних модулів та 64 мотопомпи. Функціонують також 19 телевізійних систем відеоспостереження.

Працівниками лісохорони цьогоріч уже проведено 1012 рейдів з метою виявлення лісопорушень, порушень правил пожежної безпеки та випадків браконьєрства. На порушників склали 135 протоколів.

У фінансовому плані держлісгоспи Черкащини є прибутковими, стабільно сплачують податки та виконують виробничі завдання.

Чистий дохід від реалізації продукції зріс на 29% в порівнянні з відповідним періодом минулого року і склав 905 млн грн.

Отримано 90 млн грн чистого прибутку, що втричі більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року. Показник рентабельності держлісгоспів Черкащини – 13%.

До бюджетів усіх рівнів та Пенсійного фонду сплачено 467 млн грн (на 111% більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року).

До лав Збройних Сил України мобілізовано 64 працівники держлісгоспів та управління. Постійно здійснюється робота із забезпечення деревиною військовослужбовців, для ЗСУ передано 42 транспортних засоби.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.