Черкащанин Артем Бондаренко та смілянин Іван Петряк долучилися до гучної сенсації в Лізі Чемпіонів

305624497_8151173581591860_6994281858242387159_n«Шахтар» розпочав виступ у груповому раунді із розгромної перемоги над німецьким «Лейпцигом». У складі донеччан зіграли черкащанин Артем Бондаренко та смілянин Іван Петряк. На 62-ій хвилині поєдинку Бондаренко передав своєрідну естафету Петряку, інформує “Черкаський спорт“.

У першому турі помаранчево-чорні протистояли четвертій команді минулого розіграшу бундесліги – «Лейпцигу».

«Шахтар» із початку поєдинку грав із німцями на рівних. На 12-й хвилині Трубін грамотно вибрав позицію та не дозволив Нкунку забити з передачі Вернера. Натомість невдовзі відзначилися і гірники – Гулачі помилився за межами штрафного, а Швед відправив м’яч у порожні ворота.

По перерві німці притиснули «Шахтар» до його воріт і в підсумку зуміли зламати оборону українців – на 57-й хвилині Сімакану вдалося розстріляти ближній кут. Однак гірники з відповіддю не забарилися – Мудрик прорвався флангом і віддав Шведу, який із допомогою рикошету оформив дубль.

«Лейпциг» продовжував володіти м’ячем, на 70-й хвилині Орбан після кутового пробив поруч зі стійкою. Проте гірникам удалася гостра контрактака, в результаті якого Мудрик збільшив перевагу гостей.

Більше того, на 85-й хвилині «Шахтар» забив учетверте. У підсумку донеччани шокували німців на їхньому полі, здобувши перемогу для всієї України – 4:1.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.