У смілянській школі розповіли, чим і як допомагають наближати перемогу

286559901_1172066800217961_2790378367706609887_nВійна Росії проти України вмить докорінно змінила життя всіх українців і перекреслила їхні мрії, сподівання, плани на майбутнє. Перші дні розгубленості, пригніченості, несприйняття змінилися активною діяльністю
, нестримним бажанням щось робити для перемоги .

Профспілка НВК школи №3-колегіуму згуртувалася аби продовжувати свою основну діяльність, а також гуманітарну й волонтерську допомогу в умовах режиму воєнного стану.

В перші тижні війни профспілчани закладу організували пункт прийому евакуйованих з територій, де велися військові дії, розміщали їх у підготовлених класних приміщеннях, організовували харчування.

Проводили онлайн-уроки і одночасно, залучаючи батьків, збирали продукти і речі першої необхідності, пляшки для горючих сумішей, мішки для піску, скляні банки для виготовлення тушонок. Члени колективу брали участь у фасуванні гуманітарної допомоги, перебирали картоплю, плели маскувальні сітки.

А з 19 травня, у День вишиванки, профспілка школи №3-колегіуму долучилася до проведення благодійного Марафону добрих справ, метою якого стала підтримка Збройних Сил України. Цього дня провели благодійну фотосесію під хештегом: #Вишиванка_духовна_броня_України.

Кожен бажаючий робив світлину з нагоди свята та залишав добровільний внесок у скриньку «добрих справ». Зібрані кошти були передані у міську організацію профспілки.

За час Марафону було організовано збір дитячих листів, малюнків «Я люблю тебе і чекаю, герою-воїне».

Також, члени первинної профспілкової організації взяли активну участь у проведенні акції « Хай зігріває вас тепло наших сердець», збираючи разом з батьками учнів необхідний матеріал для виготовлення «окопних свічок» (парафін, свічки, бляшанки, гофрований картон). Зібрані матеріали, енергетичні зернові батончики з фруктами та горіхами, а також дитячі роботи передали волонтерам.

Колектив і надалі робитиме все необхідне, щоб швидше наблизити нашу перемогу над російським агресором.

Прес-центр школи №3-колегіуму

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.