Смілянський район виконав завдання з набору контрактників на 100%

На службу за контрактом в Черкаській області набрано 621 кандидат з 670, яких треба набрати за завданням Головнокомандуючого Збройними Силами України. Завдання виконано на 92%. Про це доповів обласний військовий комісар Євген Курбет
під час координаційної наради в Черкаській ОДА, передає кореспондент УНН-Центр.

“За минулий тиждень ми майже вдвічі збільшили кількість кандидатів, готових до відправки, яка відбуватиметься 29-31 березня. На даний час до відправки готові 210 кандидатів. Область може виконати завдання й на 100 відсотків, якщо ті райони, що “заборгували” найбільше, підтягнуть свою роботу. Найбільший борг у Городищенського (10 осіб), Маньківського (12 осіб), Монастирищенського (9), Христинівського (15 осіб). Виконали завдання на 100% і більше Жашківський, Золотоніський, Смілянський, Уманський, м.Черкаси та Черкаський район, Чорнобаївський та Шполянський райони”, – повідомив Євген Курбет.

За його словами, на початку квітня будуть демобілізовані ті військові, що були призвані під час 4 хвилі мобілізації. Вони також можуть стати тим резервом, який можна використати для успішного виконання плану з набору контрактників по Черкащині.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.