Смілянин став чемпіоном України з настільного тенісу

Смілянин став першим у своєму класі серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами розумового і фізичного розвитку.
24-28 березня, у місті Жовква Львівської області, відбувся чемпіонат України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами розумового і фізичного розвитку. Змагання проходили в просторому залі спортивного клубу «ЛІРС».
Участь у чемпіонаті приймали понад 90 учасників – збірні команди усіх регіонів України. Головний суддя змагань – суддя національної категорії Ігор Майовка ( м.Львів).
Черкаську область представили 4 гравця: кандидати у майстри спорту України Ткаченко Ігор (Черкаси), Маслюк Сергій (Сміла), Залевський Валерій (Умань) та дебютант – Мануйлов Володимир (Умань).
Особисті змагання чемпіонату проводились в одиночних розрядах (чоловіки, юнаки, жінки та дівчата) у класах 1-10 та двох відкритих класах (класи 1-5, 6-10) по змішаній системі в 2 етапи. І етап – ігри в підгрупах по круговій системі і виходом переможців у наступний етап. ІІ етап – ігри в фіналах.
Кращий результат у нашій команді показав Маслюк Сергій – він став чемпіоном України в 6 класі. Залевський Валерій виборов ІІІ місце в 3 класі. Найбільша кількість досвідчених спортсменів 7 та 8 класів сприяла і найбільш сильній боротьбі у цих класах. Нажаль,Ткаченко Ігор посів лише 6 місце в 7 класі, Мануйлов Володимир – 9 місце в 8 класі.

Джерело: Черкаський спорт

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.