Колишнього правоохоронця посадили у в’язницю за розповсюдження наркотиків

судЧеркаський апеляційний суд завершив розгляд кримінального провадження стосовно колишнього молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Державної установи «Черкаська виправна колонія (№ 62)». Його вироком Соснівського районного суду Черкас від 20.11.2020 було виправдано у зв’язку з недоведеністю вини обвинуваченого.

Встанволено, що обвинувачений заховав у кулькову ручку порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін. Окрім того, зашив у ручку свого рюкзака поліетиленовий згорток з подрібненим канабісом. В подальшому колишній правоохоронець проніс наркотики на територію Черкаської виправної колонії з метою подальшого збуту.

Прокуратура не погодилася із виправдувальним вироком суду та подала апеляцію.

За результатами розгляду Черкаським апеляційним судом виправдувальний вирок було скасовано. Новим вироком суд колишнього молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки виправної колонії засудив до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна та з позбавленням його звання молодшого сержанта внутрішньої служби, повідомили у Черкаській обласній прокуратурі.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.