У Смілі через неправильне влаштування печей сталася пожежа

О 01:30, 1 грудня на пункт зв’язку Смілянської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Гордієнка. Про це повідомляє сайт управління ДСНС України в Черкаській області. Господарі, знаходячись у будинку, почули тріскіт шиферу, проте  не придали цьому значення. До Служби порятунку «101» зателефонували  лише тоді, коли дим вже проник в середину будинку.

По прибуттю на місце події рятувальників Смілянської пожежно-рятувальної частини №12 вогонь пожежі вже охопив покрівлю будинку на площі 80 кв.м. Завдяки діям бійців ДСНС о 03:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:00 – повністю ліквідувати.

 

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожеж в обох випадках стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

 

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян з проханням дотримуватись вимог правил користування пічним опаленням. Зігрівайтеся безпечно! Адже від дотримання елементарних правил залежить безпека вашого життя! Нехай тепло у вашому домі буде безпечним!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.