14 липня – день рибалки

Лише кілька тижнів минуло, як Марія Горбачова захопилася риболовлею. І хоч нелегко дівчині впоратися з вудками, але терпіння і спритності вистачає, щоб уже записати на свій рахунок перші перемоги у змаганнях. Нещодавно у відкритому обласному турнірі з риболовлі поплавковою вудкою серед людей з функціональними обмеженнями Марія наловила 3 кілограми 515 грамів риби і посіла друге […]


«Він Кобзаря захищав!»

(новела) Володьці майже чотирнадцять. За батька-матір у нього змалечку вихователі дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Майже одностайно вони вперто втлумачували хлопцеві, що він щасливий, бо житиме колись при комунізмі. Про світле майбутнє наступних поколінь педагоги, як правило, говорили фанатично, зі спазмами у горлі й радісним блиском в очах.


Музей спорту урочисто відкрито

Ця подія у Будинку фізкультури «Локомотив» перетворилася на яскраве спортивне свято. Відкриття музею приурочили 90-річчю фізкультурно-спортивного руху в нашому місті, невід’ємною частиною якого є славні сторінки становлення, розвитку і сьогодення спортивного життя шевченківських залізничників. Святкова подія об’єднала різні покоління спортивної громадськості – від ветеранів до зовсім юних.