“Веселі старти” відкрили Олімпійський тиждень

У школі №11 відбулося спортивне свято “Веселі старти”, яке ознаменувало початок Олімпійського тижня. Щороку напочатку навчального року у школах напередодні Дня фізкультури та спорту проводиться тиждень Олімпійських ігор, увесь тиждень в навчальних закладах проводяться конкурси та змагання, об’єднані спортивною тематикою. Цей захід проводиться кожного року за підтримки Національного Олімпійського комітету України у Черкаській області та облдержадмінстрації, які заохочують учасників подарунками та сприяють підвищенню популярності фізичної культури серед шкільної молоді.

Вже традиційно відкрити спортивний тиждень до школи №11 завітали почесні гості: начальник управління у справах сім’ї,  молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський, відповідальний секретар відділення Національного Олімпійського комітету України в Черкаській області Дарія Татаренко, майстер спорту міжнародного класу, депутат міської ради Олександр Мотузенко, керуючий справами-заступник міського голови Олександр Головченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова. Вони побажали учням здоров’я та звершень у спорті та навчанні.

У шкільному святі взяли участь три  команди п’ятикласників. Школярі демонстрували спритність, швидкість реакції та комадної гри, але найсильнішими виявились школярі 5-А класу. Кожна з команд отримала призи: спортивний інвентар та грамоти від обласної державної адмінстрації.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.