У районі відбувся волейбольний турнір “Весняна ластівка”

Весна не тільки в природі є символом початку життя і оновлення, навіть в спорті, весна – це свято початку нового сезону. Для Смілянського району весняно-літній спортивний сезон, традиційно розпочався з жіночого волейбольного турніру з символічною назвою «Весняна ластівка».

8 квітня Великояблунівська загальноосвітня школа відчинила свої двері щоб прийняти вже знайомий для себе турнір. Команди дівчат Тернівської, Макіївської загальноосвітніх та Костянтинівської спеціалізованої шкіл, вступили в спортивну боротьбу за кубок, що вже декілька років поспіль не залишав стіни господарів турніру. Протягом чотирьох годин турніру, «шальки терезів» неодноразово схилялись вбік то однієї, то іншої команди. Кожна наступна подача яскраво окреслювала переживання юних спортсменок. Затаївши подих вони здобували нові і нові очки кожна для своєї команди.

Хоча турнір завжди проходить за дружньої підтримки команд, все ж було зрозуміло, що красень кубок і золоті медалі були досить важливим і бажаним трофеєм для кожного. За підсумками весняного турніру бронзовими медалями були нагороджені дівчата Великояблунівської ЗОШ, дещо слабшими виявились спортсменки з с. Костянтинівка (4 місце). Срібло і золото розділили між собою команди Тернівської та Макіївської загальноосвітніх шкіл, відповідно

Дещо з сумом згадується «Весняна ластівка», адже вона була першою миттю нового сезону і повернеться лише за рік. Знову даруючи глядачам жіночу грацію і тепло, ми зустрінемось з нею лише в навесні 2017 року, але попереду ще півроку спортивних баталій, що чекають на жителів Смілянського району в сезоні 2016.

За інформацією сектору
у справах сім’ї, молоді та спорту РДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.