Калейдоскоп спортивних новин

Відповідно до Положення Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», з метою виховання у дітей потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, збереження та зміцнення їх здоров’я, популяризації здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, за сприяння управління освіти, молоді та спорту на базі школи №10 відбулися спортивні змагання серед дітей 2004-2005 р.н. «Здорові діти – здорова нація». У змаганнях взяли участь 120 школярів.
Перемогу здобули: І місце – школа №1 (учитель фізичної культури Євгенія Сущенко); ІІ місце – школа №11 (Наталія Гончаренко), ІІІ місце – школа №2 (Тетяна Крамаренко).
Дякуємо адміністрації школи №10, зокрема директору Тетяні Бондаренко, за комфортні умови для проведення змагань, за злагоджену роботу – головному судді змагань Володимиру Сіренку, суддям Ірині Гавенко, Наталії Ленець, Катерині Святченко, Євгенії Ковтун. Вітаємо переможців змагань та зичимо команді школи №1 (директор Інна Гайдай) перемоги на обласних змаганнях «Здорові діти – здорова нація».

***************

Відбулися фінальні ігри та урочисте закриття відкритого чемпіонату міста з волейболу, що проводилися другий рік поспіль за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту. Цього року вони присвячувалися 60-річчю утворення Черкаської області та 70-й річниці визволення Сміли від фашистських загарбників.
В урочистій церемонії закриття змагань взяли участь керуючий справами-заступник міського голови Олександр Головченко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Наталія Маслюк, директор школи №3-колегіуму, депутат міської ради Тетяна Карло, які радо вітали переможців та вручили командам і учасникам кубки та грамоти управління освіти, молоді та спорту:
за І місце – команді «Пьяченца» м. Сміла (капітан Віталій Пілявський); за II місце –«Трентіно» м. Сміла (Шаміль Саїдов); за III місце – «Еліта» с.Сунки (Ігор Новочуб).
Нагадаємо, що у чемпіонаті брали участь вісім команд: по чотири зі Сміли та району.

Відділ у справах сім’і та молоді,
фізичної культури і спорту
управління освіти, молоді та спорту

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.