Школи не працюватимуть до 22 листопада

close-up-boy-looking-through-window-001_iПерелік зон встановлено на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 6 листопада 2020 року, інформує osvita.ua.

Рішення про послаблення «червоного», «помаранчевого» та «жовтого» рівня епідемічної небезпеки не може бути переглянуто раніше, ніж через 14 днів з дня встановлення такого рівня епідемічної небезпеки відповідно до поставнови КМУ №641.

На території регіону, на якій установлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки забороняються відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім територій, які окремо оговорені у рішенні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Зокрема, у школах діти не відвідуватимуть школи до 15 та 22 листопада. Відповідно до рішення, у Смілі, яка й досі перебуває у “червоній” зоні, школи мають бути закриті для відвідування до 22 листопада. Така ж ситуація і щодо навчальних закладів Золотоноші, Ватутіного, Канева, Тальнівщини та Маньківщини.

Перелік оновлюється у відповідності до прийнятих рішень.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.