Стало відомо, чи затребувані на Черкащині тренери?

тренерВ умовах пандемії COVID-19 поширеним явищем стало онлайн-тренування. Не всі можуть дисциплінувати себе, самостійно влаштовуючи повноцінні спортивні тренування. Відтак люди почали звертатися до тренерів із проханням проводити заняття дистанційно у прямому ефірі.

За 9 місяців поточного року від роботодавців регіону надійшло 22 пропозиції роботи для відповідних професіоналів. У переважній більшості це були вакансії інструктора з фізкультури, інструктора-методиста з фізичної культури та спорту, тренера спортивної школи та інші. Усі вони укомплектовані за сприяння обласної служби зайнятості. 

Зазвичай, тренери працюють в спортивних клубах, секціях, фітнес-центрах,  дитячих спортивних школах та інших фізкультурно-спортивних організаціях.

Для того, щоб стати спортивним тренером, необхідна не тільки фізична підготовка. Успішними тренерами стають колишні спортсмени, працівники спортивного бізнесу, а також ті, хто в минулому займався спортом на аматорському рівні.

Багато клієнтів звертаються до обласної служби зайнятості саме з метою пошуку роботи у цій сфері діяльності. Таких, з початку року, налічувалося 37 осіб.

На сьогодні шукає роботу за цією професією – 20 осіб, інформують у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.