Рятувальники Черкащини з нагоди професійного свята отримали відзнаки

119815422_3341375409232410_6812134876498900727_o17 вересня працівники аварійно-рятувальних служб відзначили професійне свято – День рятівника. У Черкасах відбулася урочиста зустріч співробітників Служби порятунку Черкащини.

Вітаючи колег зі святом, начальник Управління Андрій Даник нагадав про основні здобутки Служби у професійній сфері, подякував рятівникам за професіоналізм та самовіддану роботу.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята, велика група рятувальників була заохочена грамотами та подяками МВС України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, та Управління ДСНС у Черкаській області, отримала чергові спеціальні звання.

Водночас, за зразкове виконання службових обов‘язків, професійні та рішучі дії під час порятунку людини на воді, наказом начальника Управління були також відзначені співробітники Управління патрульної поліції, Басок Олександр та Онученко Олексій.

Ще троє рятувальників, які нещодавно повернулися із зони проведення операції об‘єднаних сил, Олександр Сипко, Микола Олійник та Валерій Дорошенко отримали відзнаку командувача об‘єднаних сил «Козацький хрест» III ступеня, інформують в обласному управлінні ДСНС.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.