Спроба №15: сесія Смілянської міської ради вкотре не відбулася

герб25 червня мало відбутися ІV пленарне засідання 122-ї сесії міської ради, але не відбулося у зв’язку з відсутністю кворуму. Це вже була 15 спроба провести сесію, інформує Facebook-сторінка виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Секретар міської ради Віктор Федоренко повідомив, що не зважаючи на блокування роботи ради, питання оплати пільгових ліків вирішено шляхом прийняття рішення виконкомом.

Присутні представники громадськості висловили пропозицію щодо розгляду питання можливої компенсації невикористаних коштів пільгового харчування школярів під час карантину. Зробити це пропонували видачею харчових продуктів чи перерахунку коштів.

Міський голова Олексій Цибко наголосив, що він всіма силами прагне допомогти працівникам медичної галузі отримати заробітну плату, але всі спроби марні через надзвичайні амбіції деяких членів депутатського корпусу і нова спроба проведення сесії закінчилася безрезультатно.

За зверненням депутата міської ради Анатолія Голуба на Facebook-сторінці виконавчого комітету опубліковано список депутатів, які систематично не з’являються на сесії міської ради.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.