На Смілянщині проведуть роз’яснювальну кампанію щодо біометричних документів

105418363_1209385792745200_8722670593303692383_nІз нагоди Всесвітнього дня біженців, який на календарі відзначають 20 червня, начальник Смілянського районного відділу управління міграційної служби Тетяна Нестеренко провела робочу зустріч з головними спеціалістами відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Смілянського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлією Сюкало та Оленою Сокол.

На зустрічі обговорили права та обов’язки біженців і осіб, які потребують додаткового захисту, наявність пунктів тимчасового розміщення біженців в Україні тощо.

Тетяна Нестеренко обговорила з присутніми проект Закону №2335 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання особою без громадянства». Цей Закон схвалений в другому читанні 16 червня Верховною Радою України. Також актуальною нині є популяризація серед населення біометричних документів, зокрема, паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

У міграційників Смілянщини попереду багато цікавих зустрічей з громадськістю.

Інформаційно-роз’яснювальна кампанія триватиме до початку серпня, у межах якої службовці розповідатимуть все про біометричні документи у деталях та переваги таких документів, інформують у міграційній службі Черкаської області.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.