Сім’я черкащан займалася збутом наркотиків і сильнодіючих лікарських засобів

Закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо членів злочинного угруповання, які збували на Черкащині наркотики на сильнодіючі лікарські засоби.

До складу угрупування входило троє членів однієї сім’ї. З листопада 2019 року до березня 2020 року вони на території Черкаської області займалися придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом сильнодіючого лікарського засобу дифенгідраміну (димедролу) та наркотичного засобу метадону (ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України).

Речовини возили додому, зважували та розфасовували у картонні коробки з-під сірників, які у подальшому перевозили на територію іншого району Черкаської області, де передавали так званими «закладками».

Під час проведення обшуку за місцем їх спільного проживання виявлено наркотичний засіб – метадон в особливо великому розмірі, який зловмисники зберігали для подальшого збуту.

Членам організованої групи обрали запобіжні заходи та арештували майно.

Довідково: санкції інкримінованих обвинуваченим злочинів передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна, інформує пресслужба прокуратури Черкаської області.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.