Вихованка смілянського спорту стала «золотим» призером чемпіонату України з легкої атлетики

Черкащани вибороли 6 нагород чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів (U-20) у приміщенні. Про це інформує «Черкаський спорт». З них – три медалі найвищого гатунку. У числі призерів – вихованка смілянського спорту Маргарита Бабіцька. Маргарита стала чемпіонкою в змаганнях з потрійного стрибка з результатом 12 метрів 84 сантиметри та срібною призеркою в стрибках довжину з результатом 5 метрів 91 сантиметрів. Нині Маргарита є вихованкою обласної спецілізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву м. Черкаси.

Тренери Сергій Полінков, Катерина Чернявська та Костянтин Окрайченко.

Також спортсмени Черкащини вибороли такі місця:

Анастасія Деркач – стала чемпіонкою в штовханні ядра з результатом 13 метрів 96 сантиметрів. Анастасія є вихованкою обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву м. Черкаси. Тренер Сергій Лисенко.

Андрій Єрещенко  – чемпіон стрибках в довжину з результатом 7 метрів 18 сантиметрів. Він – вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву м. Черкаси. Тренер Сергій Лисенко.

Владислав Назаров – срібний призер в стрибках в довжину з результатом 6 метрів 93 сантиметрів та 3 місце в потрійному стрибку з результатом 14 метрів 78 сантиметрів. Тренери Анатолій Голубцов, Василь Козюра. 

У командному заліку збірна команда Черкаської області у загальнокомандному заліку фінішувала восьмою серед 25 учасників.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.