Черкащанину, затриманого у Смілі з психотропними речовинами, загрожує до 8 років ув’язнення

Прокурором Смілянської місцевої прокуратури погоджено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин) 25-річному черкасцю, в якого вилучено в приміщенні залізничного вокзалу у Сміла 50 поліетиленових ампул психотропної речовини — PVP, обіг якої заборонено.

Зловмисника затримали, до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформують у Смілянській прокуратурі.

Враховуючи те, що слідчим суддею клопотання про обрання запобіжного заходу задоволено частково та до підозрюваного застосовано домашній арешт, прокурором готується апеляція на ухвалу суду.

Примітка: згідно ч. 1 ст. 307 КК України незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.