Служба автодоріг області готова до роботи у зимовий період

73105659_488608128408594_3415022191761162240_o_resizeГолова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар сьогодні, 6 листопада, перевірив стан готовності сил та засобів мобільної оперативної групи спеціалізованих служб цивільного захисту області щодо забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації на найважливіших об’єктах інфраструктури області у зимовий період.

Про стан підготовки до утримання автодоріг державного значення області голові Черкаської ОДА доповів начальник відділу ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг Служби автомобільних доріг у Черкаській області Руслан Гребенюк.

Служба автодоріг області є балансоутримувачем автодоріг державного значення які з’єднують районні та обласні центри. Цього року на замовлення Служби автодоріг області, роботи з експлуатаційного утримання у осінньо-зимовий період здійснюватимуть 4 підрядних підприємства, на дорогах державного значення області працюватимуть більше 200 одиниць спеціалізованої дорожньої техніки.

Роботи з зимового утримання передбачають: приготування спецсумішей та обробка доріг протиожеледними матеріалами, розчищення від снігу, прибирання автопавільйонів, цілодобове чергування робітників та дорожньої техніки.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.