Гуртківці Смілящини взяли участь в обласному чемпіонаті зі спортивного орієнтування

71710624_696508900823722_7363083338585735168_n_resizeУ Черкасах відбувся традиційний обласний чемпіонат зі спортивного орієнтування “Осінній лист”. У змаганнях взяли участь 15 команд області із закладів загальної середньої освіти, центрів, станцій туризму, туристських клубів. Всього було 118 учасників. Вони змагались на дистанції за вибором у чотирьох вікових групах.

Від Смілянщини на обласні змагання поїхали вихованці туристсько-спортивного гуртка «Слава» Центру дитячої та юнацької творчості.

Керівник гуртка Володимир Мариняк підготував дружну команду учнів Балаклеївської школи №2. У чемпіонаті змагались: Діана Рябкова, Дмитро Лагутін, Діана Харченко, Євген Литвин, Максим Талакін, Дмитро Криворот, Наталія Криворот, Назар Сущенко та Дарина Пономарчук. Гуртківці отримали корисний досвід, вчились застосовувати свої знання на практиці, познайомились з новими друзями з інших районів.

– Нам пощастило з погодою. Діти змагались, працювали, отримали нові враження, а потім відпочили в парку, добре і з користю провели час, – розповідає Володимир Мариняк. – Наша поїздка була б неможливою без фінансової підтримки відділу освіти Балаклеївської сільської ради. Ми вдячні за допомогу і турботу про всебічний розвиток наших дітей.

Прес-центр районного центру дитячої та юнацької творчості

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.