Юний смілянин став переможцем у номінації конкурсу «СиньоЖовтеКіно»

69259288_1348747928611133_6085261698225143808_n_resize+22 серпня напередодні найважливіших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в Черкаській обласній бібліотеці для дітей відбулося урочисте нагородження переможців різних обласних конкурсів. У їх числі конкурс патріотичних відеороликів у жанрі соціальної реклами «СиньоЖовтеКіно». 

Учасники святкової зустрічі побували на яскравому театралізовано фольклорно-містичному святі, перевірити знання під час конкурсів та взяти участь у грі-квесті із застосуванням новітніх інформаційних технологій.

Після церемонії нагородження, активний відвідувач  смілянської дитячої міської книгозбірні Андрій Дралов, завдяки 157 репостам зі сторінки конкурсу в соціальній мережі Facebook, здобув перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій». В якості додаткового призу отримав можливість разом зі своїм найкращим другом Артемом Дахно, відвідати пізнавальну екскурсію на студії філії ПАТ НСТУ «Регіональна дирекція UA: Черкаси».

Працівники студії провели юних відвідувачів коридорами редакції, показали студії, де створюються теле- та радіопередачі, кімнату монтажу та поділилися таємницями своєї роботи, інформують у центральній бібліотеці для дітей.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.