Смілянське лісництво – переможець всеукраїнського конкурсу на краще лісництво

DSC_0370Смілянське лісництво ДП «Смілянське лісове господарство» – переможець  конкурсу Товариства лісівників України на краще лісництво.

Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Мета конкурсу  – розвиток і підтримка творчої ініціативи працівників державних лісогосподарських підприємств, спрямованої на збереження, розширене відтворення, покращення стану лісів, ефективне виконання функцій покладених на лісництво, як структурний підрозділ державного лісогосподарського підприємства.

Учасники, допущені до конкурсу, повинні забезпечити високий рівень ведення лісового господарства, забезпечення ефективного відтворення, охорони і захисту лісу, створення садиби лісництва, що відповідає сучасним умовам ведення лісового господарства і лісокористування, належне технічне оснащення, благоустрій і естетичне оформлення садиби лісництва, облаштування рекреаційних ділянок у лісовому фонді лісництва, розміщення у садибі і лісовому фонді лісництва інформаційних матеріалів, з метою поширення у суспільстві знань про роль лісів у природі та житті людини, впровадження наукових розробок і передових технологій, зокрема на розсадниках і у лісовирощуванні.

На другий  етап конкурсу за підсумками роботи лісництв у 2017 – 2018 роках  від  Волинської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Луганської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької обласних рад Товариства лісівників України було подано 11 лісництв лісогосподарських підприємств.

Конкурсна комісія розглянула отримані матеріали і  визначила  переможців.

І місце присуджено Смілянському лісництву ДП «Смілянське лісове господарство» Черкаського ОУЛМГ.

ІІ місце – Оникіївське лісництво ДП «Оникіївське лісове господарство» Кіровоградського ОУЛМГ, ІІІ місце – Литовське лісництво ДП «Тростянецьке лісове господарство» Сумського ОУЛМГ. 

Лісництва-переможці нагородять дипломами та грошовими винагородами. Смілянське лісництво за перше місце отримає 60 тис.грн. Кошти, згідно Стутуту Товариства лісівників України, лісництвом можуть бути витрачені на розвиток виробництва, поліпшення матеріально-технічної бази та вдосконалення еколого-просвітницької роботи.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.