Міська рада затвердила Програми підтримки «ВодГео» та «Смілакомунтеплоенерго»

img_20190225_15465525 лютого під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася позачергова 91-а сесія міської ради, в роботі якої взяли участь 20 депутатів. На порядок денний було винесено сім питань.

Депутати прийняли рішення щодо встановлення розміру кошторисної заробітної плати, при визначені вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів комунальних підприємств, установ та організацій, кредитів наданих під державні гарантії, а також кредитів наданих під гарантії міської ради.

Міська рада затвердила Програми: 

– реалізації заходів щодо розвитку території міста на 2019 рік;

– фінансової підтримки комунального підприємства “ВодГео” шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2019 рік, виділивши підприємству до кінця року 500 тис. грн;

– фінансової підтримки комунального підприємства “Смілакомунтеплоенерго” шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2019 рік, виділивши 1 034,465 тис. грн з метою отримання лімітів на газ на березень 2019 року.

Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік, враховуючи суми фінансової підтримки комунальних підприємств, перекидку коштів для роботи ліфтів, кошти субвенції з державного та обласного бюджетів.    

Депутати міської ради також прийняли рішення щодо представництва міської ради в судах депутатом Володимиром Примаком.

Джерело: офіційний сайт Смілянської міської ради

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.