Смілянських студентів запросили до участі у конкурсі соціальних ініціатив «Що я можу зробити для України»

701_1549602994_IMG_7156Вдруге з початку нового року у Смілянський промислово-економічний коледж ЧДТУ завітали представники Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру. Цього разу керівники центру презентували роботу молодіжного центру студентській молоді та акцентували увагу на актуальних можливостях, які дає співпраця. 

З метою формування активної життєвої позиції, залучення молоді до благодійності детально зупинилися на цікавому проекті «Паспорт волонтера», який успішно розвивається на Черкащині. Особливу зацікавленість серед присутніх викликав конкурс соціальних ініціатив: «Що я можу зробити для України», який передбачає отримання молоддю нових знань та навичок щодо сучасного процесу державотворення, а також мотивація молоді до громадської та політичної активності.

Участь в заході взяли представники всіх академічних груп коледжу. Зустріч пройшла в теплій невимушеній атмосфері. Міні-тренінг допоміг присутнім швидко налаштуватися на співпрацю. 

Колектив навчального закладу висловив вдячність команді молодіжного ресурсного центру за активізацію молодіжного руху в Смілі та висловили сподівання, що в результаті спільних зусиль сформується спільнота молодих людей, готових змінювати світ навколо. 

Наступну зустріч із смілянами запланували в березні на дводенному проекті «Активні громадяни» від Британської Ради. 

701_1549602994_IMG_7156 701_1549602993_IMG_7133

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.