Мешканцям Ротмістрівки роз’яснили зміни у призначенні субсидій

535c65db4e47ca301a700b4e414cd59bБагато родин на сьогодні хвилює питання субсидії на житлово-комунальні послуги, у тому числі це питання на часі для багатьох мешканців Ротмістрівки. Тому 13 вересня на засіданні клубу ветеранів «Зустріч» у залі засідань сільської ради зібралось чимало громадян, адже до них завітали директор терцентру Галина Кравченко та головний спеціаліст відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олеся Максимюк.

Привітав присутніх та подякував за активність сільський голова Володимир Ховайба. А далі Олеся Іванівна доступно, повно і на прикладах розповіла, які зміни відбулися у призначенні субсидій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №329 від 27 квітня 2018 року.

«Головне, – підкреслила вона, – що ця постанова зобов’язує навести порядок із реєстрацією членів сім’ї, які приписані, а не проживають, тому що будуть враховуватися їх доходи теж». Всі, хто був на зустрічі, змогли поставити питання, які їх хвилювали. А їх було чимало, і отримати вичерпні відповіді. Для того, щоб всі жителі, які отримують субсидії, змогли оперативно донести документи, заяви та декларації, при сільській раді є уповноважена особа, яка й допоможе пенсіонерам в цьому.

Діалог відбувся конструктивний, ротмістрівці вияснили багато питань і залишилися задоволені. Така конкретна інформаційна робота вкрай необхідна сьогодні нашим людям, адже питання соціального захисту, як ніколи, на часі.

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.