Посадили за наркотики

макСмілянським міським судом призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки 6 місяців 38-річному жителю Сумської області за незаконне виготовлення та зберігання наркотичного засобу.

У червні 2014 року працівники лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка на пероні Південного вокзалу викрили громадянина, який розпивав спиртні напої у громадському місці.

У черговій частині міліції, куди чоловіка запросили для складання протоколу про адміністративне правопорушення, під час проведення особистого огляду в присутності понятих у нього було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження вагою 38,87 гр. Після проведення експертного дослідження встановлено, що вилученою речовиною є небезпечний наркотичний засіб – канабіс, обіг якого заборонено.

Правопорушник пояснив, що в кінці травня поточного року, працюючи на пасовиську, він знайшов кущі дикоростучих конопель, висушив їх та зберігав для особистого вживання.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Слідчим відділенням за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 КК України, яке після завершення розслідування було скероване до суду.

Розглянувши матеріали справи, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі терміном на два роки і шість місяців.

Ірина Матвійко, помічник начальника ЛВ на ст. ім. Т. Шевченка зі зв’язків зі ЗМІ

 

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.