Затримали наркоторговця

Як повідомляє СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці, працівники лінійного відділення на ст. Черкаси ЛВ на ст. ім. Т.Шевченка викрили 43-річного чоловіка, який продавав пасажирам наркотичний засіб – коноплю, сильнодіючий медичний засіб – димедрол та зберігав при собі боєприпаси.

Під час відпрацювання території оперативного обслуговування в дизель–потязі Гребінка – Т. Шевченка в поле зору працівників міліції потрапив чоловік, який, зі слів одного із пасажирів, є розповсюджувачем таблеток «Димедрол».

Правоохоронці запросили громадянина до чергової частини ЛВ, де в присутності понятих при особистому огляді та огляді речей, в його сумці виявили та вилучили 4 пігулки «Димедролу», а також поліетиленовий пакет, в якому містилося 150 г коноплі та 30 патронів калібром 5,45 мм.

Правопорушником виявився непрацюючий 43-річний житель м. Черкаси, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.