Смілян навчали основам цивільного захисту

imgserver-3Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік 9 лютого відділом з питань цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради було проведено навчально-методичний семінар з посадовими особами з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання міста за участю представників Смілянського РВ УДСНС в Черкаській області, завідувача навчально-консультативного пункту м.Сміла Карло П.І.

На семінарі були доведені основні напрямки діяльності суб’єктів господарювання в мирний час та в особливий період. Надані рекомендації щодо практичних дій керівників суб’єктів господарювання у разі загрози та виникнення подій та надзвичайних ситуацій у відповідності до вимог Кодексу цивільного захисту.

Головне питання загострювалось на функціональному навчанні визначених категорій цивільного захисту.

Акцентувались вимоги до приорітетних питань – оповіщення, інформування, навчання населення. Завідувачем навчально-консультативним пунктом було наголошено про проведення практичних навчань на суб’єктах господарювання, а саме об’єктових тренувань та навчань по тематиці планів ліквідації надзвичайних ситуацій на потенційно-небезпечних об’єктах та можливих ситуацій на об’єктах міста.

Начальник відділу з питань

цивільного захисту та оборонної роботи 

Ю.М. Лагунов

Джерело: офіційний сайт Смілянської міської ради

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.