Сьогодні на Черкащині відновили електропостачання у всіх населених пунктах

Усі населені пункти області підключені до електропостачанняСтаном на 26 січня усі трансформаторні підстанції вдалося полагодити. Черкаські енергетики завершують роботи з відновлення електропостачання до житлових будинків, інформує прес-служба ПАТ «Черкасиобленерго».
– Сьогодні працюють 20 аварійних бригад – говорить технічний директор ПАТ «Черкасиобленерго» Володимир Заврін. – Коли стихія знеструмила область минулого тижня, від електропостачання були відрізані 154 населені пункти. Енергетикам доводилося працювати у великий мороз, навіть при -20 С.
– Найважче було дістатися до місць аварій мережі через падіння дерев на лінії електропередач. Адже вони пошкоджували опори та обривали дроти. Найбільше дісталося мікрорайону Дахнівка та Соснівка, – розповідає директор Черкаського міського району електромереж  Вадим Трохимець, 
Місто Смілу негода оминула. Гірша ситуація була у Смілянському районі. Без світла лишилися 27 з 30-ти населених пунктів.
– До всього, ще й не вистачало працівників, – говорить директор Смілянського району електричних мереж Юрій Барішок. – Тому доводилося залучати своїх робітників, які не займаються безпосередньо ремонтом розподільчих мереж, але мають на це відповідні дозволи. Відгукнулися посилити нашу роботу і колеги з Кам’янського, Чигиринського, Жашківського, Лисянського, Шполянського, Маньківського районів та Смілянського міського РЕМу. Загалом були задіяні 10 бригад, 63 працівники та 13 одиниць техніки. 
Енергетики кажуть, такої зимової стихії Черкащина не бачила упродовж 30-ти останніх років.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.