На центральній площі Сміли відбулася молодіжна акція «Твоє життя в твоїх руках»

1385623203_spid1 грудня – Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Саме з цього приводу за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту на центральній площі міста Сміла відбулася молодіжна акція «Твоє життя в твоїх руках». Незважаючи на несприятливі погодні умови, в акції приймали участь учні загальноосвітньої школи №10, гімназії ім. В.Т.Сенатора, студенти Смілянського коледжу харчових технологій, які принесли з собою виготовлені власноруч буклети з інформацією про можливі шляхи захворювання СНІДом та про профілактичні заходи, інформують у відділі молоді та спорту.
Не залишилася без уваги традиційна символічна червона стрічка, як символ співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу. Цього дня червоні стрічки молоді активісти чіпляли на одяг перехожим міста, роздавали буклети, проводили анкетування щодо обізнаності жителів, надавали інформацію, відповідали на запитання.
Провівши анкетування та опитування перехожих з’ясувалось, що про СНІД, або Синдро́м набу́того імунодефіциту, прояви та ознаки захворювання люди працездатного віку обізнані набагато гірше ніж підлітки та молодь.
Якщо отримана інформація під час проведення акції допоможе хоча б одній людині вберегти життя – старання молодіжного активу не пройшли марно.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.