Сміляни серед фіналістів обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

ur30 листопада відбулося дистанційне тестування фахової компетентності обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Цьогоріч визначаються кращі вчителі у номінаціях «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура». Якщо у міському та районному етапі вчителі презентували себе перед журі, аудиторією, то на обласному рівні їх роботи та напрацювання оцінювали дистанційно. У кожній номінації визначено три фіналіста. У їх числі –двоє викладачів зі Смілянщини.

У номінації «Німецька мова» – Ксенія Василівна Самчук , учитель німецької мови Смілянського навчально-виховного комплексу «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер» Смілянської міської ради.

У номінації «Фізична культура» – Микола Олексійович Шульга, учитель фізичної культури Костянтинівської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів Смілянської районної ради.

Варто зазначити, що смілянські вчителі щороку стають призерами всеукраїнського конкурсу «Учитель року», що підтверджує їх високий рівень підготовки та фахової майстерності.

Підготувала Таїсія Соболь

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.