У Смілі зібралися молоді педагоги професійно-технічних навчальних закладів області

DSCN772921 листопада на базі державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулося засідання творчої групи молодих педагогів-вихователів гуртожитків з теми: «Психологічна компетентність вихователя гуртожитку професійно-технічного навчального закладу». На заході були присутні 10 вихователів з 7 ПТНЗ області.

Методист НМЦ ПТО у Черкаській області Харченко Л.В., ознайомила присутніх із плануванням та проведенням семінарів, творчих груп на наступний навчальний рік.

Вихователі Тітарчук Н.І., ДНЗ «Черкаське вище професійне училище ім. Короленка», Кравцова І.І., ДНЗ «Канівське вище професійне училище» ознайомили присутніх з переліком плануючої документації вихователя гуртожитку, розповіли про проблеми виховання учнівської молоді, які проживають в гуртожитку.

Одородько О.В., практичний психолог ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» виступила з доповіддю на тему: «Насилля над підлітками» де розкрила важливу, поширену проблему буллінг. Вихователь ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Демчевська Л.Д., презентувала досвід своєї роботи. Учасники засідання оглянули матеріальну базу гуртожитку, ознайомились з умовами побуту та дозвілля учнів.

При обговоренні заходу присутні висловили спільну думку про необхідність подібних засідань для поширення кращого досвіду виховної роботи з учнями, подякували адміністрації закладу в особі заступника директора з навчально-виховної роботи Барановській Н.А. за гостинність, корисну інформацію та створення позитивної атмосфери у роботі з молодими педагогічними працівниками

Засідання творчої групи вихователів пройшло у творчій, дружній та теплій атмосфері, інформують у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.