Як смілянська молодь відзначила День студента

DSCN7686У День студента в Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів зранку було чути вітання з прекрасним святом студентства.  На святковій лінійці розповіли  історію виникнення цього свята, звучали гарні вітання та жартівливі накази.

За вагомий внесок у розбудову молодіжної політики, учні були нагороджені подарунками та грамотами управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради та Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Учні – першокурсники отримали імпровізовані пам’ятні медалі та  символи їх професій – молоток для верстатників, кельму для будівельників, ополоник та кухарський ковпак для кухарів. Так святково прийняли першокурсників  у веселе учнівське життя.

В цей день в навчальному закладі пройшов день учнівського самоврядування. На лінійці адміністрація закладу, викладачі та майстри виробничого навчання передали на день свої повноваження учням. Для організованої групи ВМ-17 (викладачі – майстри в/н)  проводився урок виробничого навчання з оригамі та конкурс «Кращий кросвордист». Під час перерви, виконуючий обов’язки керівника фізичної культури та спорту провів музичну зарядку.  Учням цієї групи видано залікові книжки.

Завершальним етапом дня став КВК між групами, де команди продемонстрували цікаві сценки, жарти та винахідливість.  Весело і музично завершився день учнівського самоврядування та день студента.

Ти вчишся, і це багато значить,

Нехай щастить завжди тобі,

Нехай велика зірка вдачі

Освітить шлях навіть в імлі!

Нехай проходить динамічно

Студентська весела пора,

Живи й навчайся на відмінно

І будеш чути скрізь «Ура!»

Прес-центр ЦППРК

DSCN7614 DSCN7645 DSCN7671 DSCN7675 DSCN7681

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.