Дорогі земляки! Вітаю вас з великим державним святом – Днем Конституції України!

060620175Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Саме Конституція наголошує на найвищій цінності, яка є у світі – це людина! Вона стоїть на захисті нашого життя і здоров’я, честі й гідності, свободи і безпеки.
Світовий досвід свідчить, що найуспішніше розвивається та суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини. Саме вільна і відповідальна особа є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних. Правові гарантії, закладені в Основному Законі, є стимулом для плідної, натхненної праці на благо добробуту та процвітання нашої держави, заради миру й щастя у спільному домі.
Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє віра в перемогу і мирне, вільне життя на нашій землі, росте почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Усім бажаю здоров’я, щастя, творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, високих досягнень, віри у високе призначення та світле майбутнє України!

З повагою секретар міської ради Віктор Федоренко

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.