Затримали крадія грошей з банківського рахунку жителя Сміли

На Черкащині поліцейські затримали чоловіка, який вкрав кошти з банківського рахунку жителя Сміли. Про це УНН-Центр повідомили в прес-службі ГУ НП у Черкаській області. До поліції звернувся 45-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що з його банківського рахунку викрадені кошти в сумі 6000 гривень. Разом з тим він повідомив, що його банківська картка перебуває у нього.

Під час перевірки роздруківок поліцейські встановили особу та банкомат, з якого були зняті викрадені кошти. Ним виявився раніше судимий 37-річний житель Сміли.

Правопорушник розповів, що з потерпілим познайомився на одному із вокзалів Київської області. Разом розпивали алкогольні напої. Потім він попросив чоловіка позичити йому кошти. Той не підозрюючи, що його можуть ошукати, надав йому свою банківську картку та дозволив зняти із неї певну суму коштів. Скориставшись ситуацією, зловмисник змінив пін-код та повернув картку потерпілому. Приїхавши в Смілу, він зняв кошти і витратив їх на власні потреби.

За цим фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до трьох років.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.