До Дня Cоборності смілянським школярам провели патріотичний урок

IMG_20170120_125124До Дня Соборності України у Смілянській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №13 була проведена тематична лінійка для учнів 1 – 9 класів «Соборна мати – Україна одна на всіх, як оберіг», яку підготували учні 6 – 8 класів під керівництвом педагога – організатора Васильєвої Н.І.
Учні школи, молоде покоління незалежної України, вірять, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.
Свято Соборності відзначили патріотичним уроком, який провели для учнів 7 – 8 класів справжні патріоти, які в такий важкий для України час, не на словах, а на ділі, докладають величезних зусиль для того, аби в нашій країні запанували мир і злагода, аби нас не ділили на «схід» і «захід», бо ми – єдиний народ, який виборює право жити вільно, незалежно ні від яких «братніх» народів. Не залишили нікого з присутніх розповіді наших гостей: Парахневича О.В., Смагіна М.А., Міколайчука Г.Т. – волонтерів, представників громадського формування «Самооборона «Січ»; майора, голови громадської організації патріотичного об’єднання ветеранів АТО Байди О.С., добровольця, представника Вільного козацтва Холодного Яру Варівченка В.О.- учасників АТО; Нечиталюка А.Є., представника громадської організації патріотів Холодного Яру. У ході зустрічі учні мали нагоду потримати в руках, розібрати справжню зброю.
Педагогічний та учнівський колективи передали волонтерам маскувальну сітку та готують продуктову передачу для наших захисників, які найближчим часом будуть відвезені на Схід.
Завершилася зустріч традиційним фото напам’ять.

Лариса Третяк, заступник

директора з навчально – виховної роботи

Смілянської ЗОШ №13

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.