Шановні працівники залізничного транспорту!

dsc_1121Вітаю вас із професійним святом – Днем залізничника! Залізниця – це одна із найважливіших ланок транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. Від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, а також надійна доставка пасажирів та вантажів, укріплення економіки.

Професія залізничника здавна в пошані у нашого народу, оскільки її особливий статус передбачає високий фаховий рівень, виняткову робочу дисципліну та самоконтроль на всіх ділянках транспортного ланцюга. Щоденною, самовідданою працею багатьох поколінь створювалася і тепер примножується трудова слава наших залізничників. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Саме завдяки таким якостям станція ім. Т. Шевченка залишається однією із ключових у мережі Укрзалізниці.
У день професійного свята бажаю вам, дорогі залізничники, міцного здоров’я, щасливої долі, вагомих здобутків, любові та злагоди в родинах, невичерпної енергії, миру та віри у світле майбутнє.

З повагою
секретар міської ради Віктор Федоренко

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.