У Смілі привітали з професійним святом дільничних інспекторів

DSC_0751 (2)18 червня в Україні  відзначають День дільничного офіцера поліції. У Смілянському відділі поліції Головного управління національної поліції відбулися урочистості. Привітати представників цієї професії прийшли перший заступник міського голови Олексій Гончаренко, керуючий справами міськвиконкому Віталій Єфремов, керівництво району.

Дільничні інспектори забезпечують порядок у місті та районі, вони найбільш наближені до людей, які мешкають у найвіддаленіших куточках, знають проблеми родин, як кажуть, хто та чим живе. Саме дільничні офіцери поліції здатні одразу відчути, що відбувається у сім’ї, лише поспілкувавшись із господарем чи господинею, саме до них звертаються пенсіонери, для яких, здавалося б, дрібна крадіжка – справжнісіньке лихо. Професія дільничного часто непомітна, але важлива для людей.

З нагоди свята за відповідальне виконання своїх обов’язків дільничним інспекторам вручили Почесні грамоти, адресували вітання, побажання злагоди та миру в родинах, достатку та здоров’я.

Після святкового початку робочого дня працівники правоохоронних органів продовжили працювати у штатному режимі.

DSC_0729 (2) DSC_0751 (2) DSC_0755 (2)

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.